Hipp Bio kašica za laku noć banana i griz 190 g

Kašice za bebe

2.09€ /kom
Nutritional value Energija (kJ/kcal) 316/75
Nutritional value Masti (g) 2.5
Nutritional value zasićene masne kiseline (g) 1
Nutritional value Bjelančevine (g) 2.5
Nutritional value Ugljeni hidrati 10.4
Nutritional value od kojih šećeri (g) 4.6
Nutritional value Vlakna (g) 0
Nutritional value So (g) 0.08
Procenat na 100g proizvoda
Masti 2.5%
Bjelančevine 2.5%
Ugljeni hidrati 10.4%
Vlakna 0%
So 0.08%

Dnevni unos u % na preporučenu dnevnu dozu od 2000kcal

Čuvanje Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi.
Zemlja Mađarska
Proizvođač Hipp GmbH&Co
Uvozi Gruppo tessile doo Podgorica
Sastojci Mliječna pripravak (mlijeko 35%, voda, obrano mlijeko 16%, ulje kukuruzne klice),banane 13%, pšenična krupica 5%, rižin skrob, pahuljice od integralnih žitarica 1% (pšenica, pir, zob), kalcijum karbonat, vitamin B1,vitamin A, vitamin D
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni Sadrži gluten.
Alkohol -
Dodatne informacije Od 5 mjeseci. Sadrži kalcijum; sadrži vitamin B1, vitamin A, vitamin D; bez dodataka aroma; bez dodatog šećera-sadrži prirodni šećer; bez sredstava za bojenje, bez sredstava za zgrušavanje; sastojci iz organske proizvodnje.

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19555. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.