Pitanja i odgovori

Broj Call centra je 19995, uvijek ćete primiti poziv sa 020417000 centrale koja nije operativna. Molimo Vas uzvratite poziv Call centru na 19995.

Online prodavnica funkcioniše kroz online plaćanje što znači da sa Vašeg računa može biti skinut samo iznos sa fiskalnog računa, naravno jasno je da postoji razlika između autorizovanih sredstava i fiskalnog računa. Česta je zabuna ove vrste. Naime, korisnik dobija poruku od banke o autorizovanim sredstvima (iako u poruci banke piše da su sredstva povučena, banka ne pravi razliku transakcija te vrste) , zatim slijedi naplata tj. realizacija od strane Voli-ja, razlika u novcu ostaje na vašem računu jer su sredstva bila samo autorizovana i nijesu napuštala račun korisnika, iz tog raloga korisnik ne dobija od banke poruku koja prikazuje razliku sredstava. Razlika u cijeni ostala je raspoloživa na Vašem bankovnom računu. Ove informacije i stanje vašeg računa poslije online kupovine možete provjeriti sa vašom bankom, više puta smo imali isti upit, ovo je standardna procedura koja je prisutna kod svih korisnika webshopa.

Cijena artikala koji se nalaze u korpi je procijenjena cijena na dan dostave Kupcu. Prodavac zadržava pravo da izvrši rezervaciju (predautorizaciju) sredstva na platnoj kartici Kupca kako bi se pokrio cjelokupan trošak koji odstupa od originalnog računa. Prethodno može biti slučaj kod vaganih artikala koji se nalaze u korpi Kupca, iz tog razloga konačni račun se može razlikovati od orijentacione cijene prikazane na narudžbi. Ovakva praksa primjenjuje se na vagane artikle poput delikatesa, voća ili povrća i slično, odnosno artikala koji se naplaćuju prema težini, ne prema komadu. Primjer: Cijena prikazana za određeni artikal prikazana je za 1 kg. Ukoliko Kupac odluči da naruči 600 g, Internet prodavnica će to omogućiti. Ipak, tokom vaganja moguće je da težina bude 590 g, pa će Prodavac dostaviti Kupcu artikal koji odstupata od težine koja je izabrana, što znači da će cijena koja je prikazana prilikom narudžbe odstupati od konačne cijene. Odstupanja mogu biti minimalna, što znači da u odnosu na naručenu količinu Kupac može dobiti više ili manje, pri čemu će cijena biti obračunata po tačnoj težini koja je dostavljena. Sredstva sa platne kartice Kupca biće rezervisana u neznatno većem iznosu, ali precizno naplaćana nakon vaganja. Ukoliko je rezervisan veći iznos sa platne kartice, novac će biti odmah vraćen i dostupan na računu Kupcu. Prodavac svoje artikle odlaže, čuva i dostavlja prema najvišim standardima. Ukoliko Kupac kupuje artikle iz asortimana “zamrznuto“, posebno označeni artikli sa piktogramom „pahuljice“, Prodavac preporučuje da Kupac kupi i odgovarajuću termo kesu koja održava temperaturu zamrznutih proizvoda. Na ovaj način garantuje se da će isporučeni artikli biti najboljeg kvaliteta, odnosno da će biti isporučeni u stanju u kakvom su bili u prodajnom objektu.

Molimo Vas pozovite Call centar 19995. Uložićemo dodatne napore i učinićemo sve da vam izađemo u susret!

Vrlo jednostavno, koristeći online platformu www.voli.me. Kada pronađete proizvod koji vam je potreban, možete ga dodati u korpu, prijaviti se i „proći“ kroz proces naručivanja. Nakon što narudžba bude spremna, na vaš e-mail ćete dobiti rezime narudžbe. Rezime narudžbe će se takođe čuvati kao posljednja korpa na vašem nalogu. Takođe, možete lako izvršiti naknadno preuređivanje klikom na dugme „preurediti“ na bilo kojoj od vaših prethodno napravljenih narudžbi. Nakon klika na dugme „preurediti“, korpa će se otvoriti i možete promijeniti količine ili proizvode.

Online trgovina štedi vaše vrijeme i ubrzava proces u odnosu na standardnu trgovinu. Narudžbom putem interneta brže ćete doći i do cijena artikala i efikasnije „proći“ kroz postupak plaćanja bez čekanja u redu. Ovo će uštedjeti sate vašeg vremena. Sada ćete biti i u mogućnosti da sami preuzmete artikle na Pick-Up lokaciji(Super Voli, City kvart) iz ormarića ili da ih u izabrano vrijeme sačekate na kućnoj adresi. Imaćete lak pristup i pregled svih narudžbi u bilo kom trenutku.

Možete platiti isključivo platnim karticama, svim velikim brendovima – Mastercard, Visa i American Express.

Pokušajte ponovo malo kasnije, moguće da platni procesori imaju trenutni zastoj. Ako uplata i dalje nije prihvaćena, potvrdite stanje na računu. Ako je sve kako treba, ali još uvijek ne možete da izvršite uplatu, kontaktirajte [email protected] ili Voli Call Centar 19995 i obavijestite nas o problemu. Narudžbom možemo upravljati ručno.

Prijavite se na svoj nalog i idite na „moj nalog“. Na „mom nalogu“ možete da promijenite sve svoje kontakt informacije. Možete dodati jednu ili više adresa i za isporuku koristiti više lokacija. Ovo je prednost u slučaju ako naručujete robu i dostavu za nekog drugog.

Troškovi dostave biće uvijek transparentno iskazani tokom procesa plaćanja, prije nego što izvršite uplatu. Naknada za dostavu na kućnu adresu iznosi 2,99 EUR.

Da, obezbijedili smo savremen mehanizam zaštite za plaćanje na online prodavnici. Podržavamo sve platne kartice, svih banaka. Takođe, sistem sigurnosti 3D Vam je uvijek na raspolaganju kako bi dodatnom autentifikacijom bili sigurni. Svakako, savjetujemo da pažljivo koristite kartice prilikom trgovine na Internetu, dobro proučite Opšte uslove poslovanja sa karticama crnogorskih i ino banaka i pridržavate se pravila.

Ukoliko nakon plaćanja, ipak želite da otkažete svojunarudžbu, učinite to što prije. Ako smo već obradili vašu narudžbu i dostava je „krenula“ ka vama, nažalost, otkazivanje narudžbe više nije moguće. Svakako, molimo da nas odmah kontaktirate putem Voli call centra 19995.

Pick-up lokacija je vidno obilježena, nalazi se na glavnom ulazu ispred objekta Super Voli, City kvart u Podgorici. Kada priđete ormarićima samo očitajte QR kod koji ste dobili putem linka u poruci ili na terminalu ukucajte kod kako bi se otvorili ormarići. Molimo da nakon što preuzmete robu ormariće dobro zatvorite.

Ako imate pitanja u vezi sa našom internet prodavnicom (naručivanje, pitanja o računu, tehnička pitanja), kontaktirajte [email protected] ili Voli.me call centar 19995.

Proizvode koje vidite na platformi skoro uvijek su dostupni. U jako malom broju slućajeva može se desiti da u momentu od vaše narudžbe do pakovanja iste, proizvod bude nedostupan. U tom slučaju kolege iz eCommerce Voli.me servisa će vas kontaktirati i ponuditi najsličniji artikal. Takođe, može se desiti da je proizvod na stanju ali da ima kratak rok trajanja, servis će vas kontaktirati u vezi supsitituta. Ove pojave su prirodne, u marketu vi odličujete o valjanosti i izboru proizvoda, ovdje naš servise to radi za Vas. Hvala Vam na razumijevanju.

Za kupovine do 50 eura, predautorizacije iznosi 1 euro. Za kupovine veće od 50 eura, iznosi 2% cjelokupnog iznosa računa.

Trenutno samo na teritoriji Podgorice, Zete i Tuzi. Ukoliko se nalazite u neposrednoj okolini grada, molimo Vas da nas kontakirate putem call centra 19995, kako bi pokušali da Vam izađemo u susret. Vrijedno radimo na proširenju naše usluge.

Nažalost ne.