-22.35%
30.07.-10.08.

Brza hidracija napitak pomorandža 500 ml Isostar

Sportski napici

-22.35%
30.07.-10.08.
Popust: 22.35% Trajanje akcije: 30.07.-10.08.
1.39€ /kom 1.79€
Nutritional value Energija (kJ/kcal) 125/29
Nutritional value Masti (g) 0
Nutritional value zasićene masne kiseline (g) 0
Nutritional value Bjelančevine (g) 0
Nutritional value Ugljeni hidrati 6.9
Nutritional value od kojih šećeri (g) 6
Nutritional value Vlakna (g) 0
Nutritional value So (g) 0
Procenat na 100g proizvoda
Masti 0%
Bjelančevine 0%
Ugljeni hidrati 6.9%
Vlakna 0%
So 0%

Dnevni unos u % na preporučenu dnevnu dozu od 2000kcal

Čuvanje Čuvati na suvom mjestu, na sobnoj temperaturi.
Zemlja Italija
Proizvođač Nutrition & Sante
Uvozi Voli trade doo Podgorica
Sastojci Voda, saharoza, glukozni sirup, limunska kisjelina,natrijum citrat, prirodna aroma pomoranžđe, maltodekstin, kalcijum fosfat, magnezijum karbonat, natrijum hlorid, kalijum hlorid, stabilizatori E414, E455, vitamin B1, antioksidans E307.
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni -
Alkohol -
Dodatne informacije Primjereno za sportiste,ne sadrži sastojke koji su na popisu zabranjenih stvari. Proizvod nije namijenjen za djecu , trudnice, doilje.

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19555. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.