Asepsolete sensitive vlažne maramice 20 kom

Asepsolete sensitive antibakterijske vlažne maramice

1.39€ /kom
Čuvanje Čuvati na sobnoj temperaturi dalje od direktne sunčeve svjetlosti.
Zemlja Hrvatska
Proizvođač Neva DOO
Uvozi Ataco doo Podgorica
Sastojci Voda, Propilen glikol, Cetaril Isononanoat, Ceteareth-20, Cetaril alkohol, Gliceril Stearat, Glicerin, Ceteareth-12, Cetil Palmitat, Poliaminopropil Biguanide, PEG-7, benzil alkohol, fenoksietanol, kalijum sorbat,PPG-1-PEG-9, Lauril glikol etar, tokoferol, parfem, limunska kisjelina
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni -
Alkohol -
Dodatne informacije Formulacija posebno napravljena za suvu kožu. Ne sadrži alkohol.Sigurnosni poklopac štiti maramice od isušivanja. Pogodne za čišćenje rukui tijela. Izbjegavati dodir sa sluznicom.

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19995. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.