Red Bull Duopack (2x0.25L)

Gazirano energetsko piće

3.15€ /kom
Nutritional value Energija (kJ/kcal) 195/46
Nutritional value Masti (g) 0
Nutritional value zasićene masne kiseline (g) 0
Nutritional value Bjelančevine (g) 0
Nutritional value Ugljeni hidrati 11
Nutritional value od kojih šećeri (g) 11
Nutritional value Vlakna (g) 0
Nutritional value So (g) 0.1
Procenat na 100g proizvoda
Masti 0%
Bjelančevine 0%
Ugljeni hidrati 11%
Vlakna 0%
So 0.1%

Dnevni unos u % na preporučenu dnevnu dozu od 2000kcal

Čuvanje Čuvati na suvom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi.
Zemlja Austrija
Proizvođač Red Bull GmbH
Uvozi Montecco INC doo Podgorica
Sastojci Voda, saharoza, glukoza, limunska kisjelina, ugljen dioksid, taurin (400mg/100ml), regulatori kisjelosti (natrijum karbonati, magnezijevi karbonati), kofein (32mg/100ml), vitamini (niacin, pantotenska kisjelina, vitamin B6, vitamin B12), aroma, bojila (obični karamel, riboflavini)
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni -
Alkohol -
Dodatne informacije Ne preporučuje se djeci mlađoj od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa srčanim tegobama i osobama preosjetljivim na kofein. Na preporučuje se konzumiranje sa alkoholom. Dozvoljeni dnevni unos: dvije limenke

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19995. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.