Rustico hljeb (bez glutena) 250 g Schar

Rezani hljeb sa žitaricama bez glutena

2.89€ /kom
Nutritional value Energija (kJ/kcal) 954/226
Nutritional value Masti (g) 2.4
Nutritional value zasićene masne kiseline (g) 0.4
Nutritional value Bjelančevine (g) 3.8
Nutritional value Ugljeni hidrati 44
Nutritional value od kojih šećeri (g) 6.3
Nutritional value Vlakna (g) 6.7
Nutritional value So (g) 1
Procenat na 100g proizvoda
Masti 2.4%
Bjelančevine 3.8%
Ugljeni hidrati 44%
Vlakna 6.7%
So 1%

Dnevni unos u % na preporučenu dnevnu dozu od 2000kcal

Čuvanje Čuvati na suvom i hladnom mjestu.
Zemlja Njemačka
Proizvođač Dr. Schar
Uvozi Farmegra doo Podgorica
Sastojci Voda, kukuruzni skrob, kisjelo tijesto 14%, rižino brašno, biljna vlakna, sojine pahulje 1.9%, sjemenke lana 1.8%, zgušnjivač- hidroksipropil metil celuloza, suncokretovo ulje, protein soje, kvasac, ekstrat jabuke, pahuljice prosa 1%, so, sirak brašno, šećer, prirodna aroma.
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni -
Alkohol -
Dodatne informacije Bez laktoze. Nakon otvaranja čuvati proizvod u hermetički zatvorenoj vrećici i upotrijebiti u roku od nekoliko dana ili zamrznuti što je prije mogiće.

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19995. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.