Tamna čokolada 85% bez dodatnog šećera bez glutana 100 g Valor

Tamna čokolada bez šećera

2.35€ /kom
Nutritional value Energija (kJ/kcal) 2342/568
Nutritional value Masti (g) 49
Nutritional value zasićene masne kiseline (g) 31
Nutritional value Bjelančevine (g) 11
Nutritional value Ugljeni hidrati 19
Nutritional value od kojih šećeri (g) 0.5
Nutritional value Vlakna (g) 0
Nutritional value So (g) 0.12
Procenat na 100g proizvoda
Masti 49%
Bjelančevine 11%
Ugljeni hidrati 19%
Vlakna 0%
So 0.12%

Dnevni unos u % na preporučenu dnevnu dozu od 2000kcal

Čuvanje Čuvati na tamnom i hladnom mjestu bez mirisa.
Zemlja Španija
Proizvođač Chocolates Valor, S.A.
Uvozi Simplon trade doo Podgorica
Sastojci Kakao masa, zaslađivač: maltitol, kakao prah sa smanjenom masnoćom, kakov maslac, emulgator. Sojin lacitin, zaslađivač: stevia (0.003%)
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni Soja
Alkohol -
Dodatne informacije Pretjerana konzumacija može da izazove laksativne efekte. Sadrži prirodne šećere. Može da sadrži tragove badema, lješnika i mlijeka

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19995. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.