Umak bechamel 200 g Dukat

Bechamel sos

1.09€ /kom
Nutritional value Energija (kJ/kcal) 417/101
Nutritional value Masti (g) 8.6
Nutritional value zasićene masne kiseline (g) 5.6
Nutritional value Bjelančevine (g) 1.2
Nutritional value Ugljeni hidrati 4.5
Nutritional value od kojih šećeri (g) 2
Nutritional value Vlakna (g) 0.3
Nutritional value So (g) 1.1
Procenat na 100g proizvoda
Masti 8.6%
Bjelančevine 1.2%
Ugljeni hidrati 4.5%
Vlakna 0.3%
So 1.1%

Dnevni unos u % na preporučenu dnevnu dozu od 2000kcal

Čuvanje Neotvoreno se može čuvati na sobnoj temperaturi, a nakon otvaranja držati u fružideru u uspravnom položaju i poželjno konzumirati u roku od 3 dana.
Zemlja Hrvatska
Proizvođač Dukat d.o.o.
Uvozi Škorpion doo Herceg Novi
Sastojci Voda, pavlaka se 30% mliječne masti (mlijeko), obrano mlijeko u prahu, palmina mast u prahu, modifikovani skrob, so, laktoza, ekstrakt kvasca, maltodekstrin, mliječni proteini, začini, emulgator E472, zgušnjivači: E415, karagenan, regulator kiselosti E339, boja E170, sredstvo za želiranje
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni -
Alkohol -
Dodatne informacije -

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19555. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.