Musli sa 5 vrsta voća 420 g Berny

Musli

1.49€ /kom
Nutritional value Energija (kJ/kcal) 1318/315
Nutritional value Masti (g) 4.6
Nutritional value zasićene masne kiseline (g) 2.1
Nutritional value Bjelančevine (g) 10.4
Nutritional value Ugljeni hidrati 68.8
Nutritional value od kojih šećeri (g) 20
Nutritional value Vlakna (g) 14.9
Nutritional value So (g) 0.06
Procenat na 100g proizvoda
Masti 4.6%
Bjelančevine 10.4%
Ugljeni hidrati 68.8%
Vlakna 14.9%
So 0.06%

Dnevni unos u % na preporučenu dnevnu dozu od 2000kcal

Čuvanje Čuvati na suvom i tamnom mjestu.
Zemlja Bosna i Hercegovina
Proizvođač Bernina doo Široki Brijeg
Uvozi Voli trade doo Podgorica
Sastojci Ječmene , ražene , pšenične , zobene i kukuruzne pahuljice , sušeno voće 30% (grožđe , brusnica , marelica , smokva i banana u promjenljivim omjerima )
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni -
Alkohol -
Dodatne informacije Može sadržati kikiriki i druge orašaste plodov, soju, susam i gluten u tragovima. Plodovi mogu izazvati gušenje kod male djece.

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19555. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.