Tako vita keks 150 g Swisslion Takovo

Keks sa zaslađivačem - bez šećera

0.55€ /kom
Nutritional value Energija (kJ/kcal) 1836/438
Nutritional value Masti (g) 17
Nutritional value zasićene masne kiseline (g) 7
Nutritional value Bjelančevine (g) 9
Nutritional value Ugljeni hidrati 69
Nutritional value od kojih šećeri (g) 0.5
Nutritional value Vlakna (g) 0
Nutritional value So (g) 0.25
Procenat na 100g proizvoda
Masti 17%
Bjelančevine 9%
Ugljeni hidrati 69%
Vlakna 0%
So 0.25%

Dnevni unos u % na preporučenu dnevnu dozu od 2000kcal

Čuvanje Čuvati na suvom i hladnom mjestu.
Zemlja Srbija
Proizvođač Swisslion d.o.o.
Uvozi Swisslion Takovo doo Podgorica
Sastojci Pšenično brašno, zaslađivači: sorbitol E420 (18%) i aspartam E951 (0,1%), palmina mast, delimično hidrogenizovana biljna mast (od soje), margarin (delimično hidrogenizovana biljna mast od sojinog ulja, rafinisano suncokretovo i palmino ulje, voda, emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin, kuhinjska so, konzrevans: kalijum?sorbat, kiseline: mlečna i limunska, boja: beta-karoten, aroma), sojino brašno, obrano mleko u prahu, surutka u prahu, sredstva za dizanje testa: natrijum hidrogenkarbonat i amonijum-hidrogenkarbonat, so, aroma.
Rok upotrebe Otisnuto na pakovanju
Alergeni -
Alkohol -
Dodatne informacije Prekomerna konzumacija proizvoda (preko 300g) može izazvati laksativni efekat, zbog sadržaja sorbitola. Proizvod sadrži izvor fenilalanina.

Ostali artikli iz ponude

Napomene i izjava o odricanju odgovornosti

Sve cijene na ovoj platformi izražene su u EUR sa uračunatim PDV-om. Moguće je da informacije o bilo kom proizvodu nijesu potpune. Nutritivna vrijednost, navedeni sastojci i njihova količina sastojaka, kao i alergeni mogu se promijeniti. Molimo vas da prije konzumacije pažljivo pročitate etiketu tj. deklaraciju, da se ne oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, želite savjet ili imate problem sa dostupnošću artikala, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu [email protected] ili putem broja Call centra 19555. Voli Trade doo Podgorica maksimalno koristi sve svoje resurse da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo promjene cijene svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio su našeg redovnog asortimana, ali to i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.